Головна » 2016 » Грудень » 9 » Прямуючи до вершин педагогічної майстерності
20:42
Прямуючи до вершин педагогічної майстерності

Одним із пріоритетів сучасної освітньої політики в Україні є впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес. Ключовою фігурою у розв’язанні цих завдань школи був і залишається педагог, який повинен бути готовим до інноваційної діяльності, швидкої адаптації в соціумі.

Лише тому вчителю під силу розв’язання проблем Нової української школи, кого ми називаємо майстром, творцем, а отже самодостатнім професіоналом, здатним орієнтуватися на формування життєвих компетентностей учнів.
8 грудня - другий день конкурсу "Учитель року -2017". Цього дня конкурсанти проводили уроки (згідно попереднього жеребкування Наталія Гаврилівна проводила урок у 4 класі з математики). Після проведених уроків відбулось обговорення та самоаналіз уроку.

Наступним етапом була презентація досвіду роботи під час якої Наталія Гаврилівна ознайомила присутніх з власним сайтом, де відображені матеріали та систематична робота вчителя. При самопрезентації кожен конкурсант мав можливість зачитати есе на тему "Автопортрет вчителя".

Після представлення з досвіду роботи учасники конкурсу та присутні мали можливість насолодитись концертом, який був підготовлений учнями школи, а журі в той час підраховували бали конкурсантів і вже на закінчення концерту оголосили переможців конкурсу.

Переможцем в номінації "Початкова освіта" стала вчителька Наталія Гаврилівна Сідор.

Вся шкільна родина щиро вітає нашого педагога з блискучою перемогою і бажає наснаги, завзяття, терпіння, а найбільше великого карпатського здоров’я, не зупинятись на досягнутому та отримати першість на обласному етапі "Учитель року -2017". Успіхів Вам!!!


Інші статті до теми:

 

 

(2016-12-07) Конкурс "Учитель року-2017";

Категорія: Конкурс / Змагання | Переглядів: 1322 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar