Головна » 2016 » Грудень » 7 » Конкурс "Учитель року-2017"
19:05
Конкурс "Учитель року-2017"

Найвищим рівнем педагогічної діяльності є педагогічна майстерність, яка ґрунтується на високому фаховому рівні педагога, його загальній культурі та педагогічному досвіді. Розкрити талановитого вчителя, дати йому можливості для розвитку творчості, сприяти творчим педагогічним пошукам — завдання Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017». У цьому навчальному році представляли свої професійні здобутки учителі таких номінацій: «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво» і «Початкова освіта».

Верхньовизницька школа, яка активно бере участь в різних конкурсах та змаганнях, цього року також братиме участь у конкурсі "Учитель року - 2017". В номінації "Початкова освіта" представлятиме школу вчитель початкових класів - Сідор Наталія Гаврилівна.

Напередодні конкурсу журі відповідно до поданих матеріалів відібрали конкурсантів для очного туру який розпочався 7 грудня на базі Великолучківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Перший день конкурсанти проходили тестування з фахової майстерності, розробляли проекти, виконували практичні завдання та проводили майстер-класи.

На закінчення дня учасники методом жеребкування визначили класи в яких наступного дня проводдитимуть уроки, познайомились з учнями та вчителем-предметником.

Категорія: Конкурс / Змагання | Переглядів: 764 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar