Головна » Свято / Відзначення
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 »

Бібліотека - храм добра і знань, до якого приходять ледь навчившись читати. А працівники бібліотек, які обслуговують дітей, докладають багато зусиль, уміння, винахідливості, щоб для маленьких читачів бібліотека стала казковою домівкою.
30 вересня з нагоди святкування Дня бібліотек у бібліотеці Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів було організовано казкову виставку: "В гостях у казки" для маленьких першокласників. Адже дитяча література живить розум, уяву дитини, відкриває їй нові світи та є могутнім засобом особистого духовного розвитку.
Зусилля бібліотекаря спрямовано на те, щоб маленький читач відвідував бібліотеку, не тільки як місце обміну книжок, а як храм знань і мудрих думок, а читання стало ... Читати далі »

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 511 | Додав: Olya | Дата: 01.10.2016

Самоврядування - це метод організації дитячого колективу, який забезпечує створення взаємин відповідальної залежності в колективі та організаторських рис окремої особистості.
Саме за таким принципом працювала учнівська рада Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів 30 вересня 2016 року. З нагоди відзначення Дня Учителя в нашій школі лідерами учнівського самоврядування було проведено День учнівського самоврядування.
Учнівського самоврядування робить життя школи змістовним, насиченим, цікавим. Діти вчаться відчувати відповідальність, проявляти ініціативу, допомагати один одному.
Коли ініціатива належить дітям, вони беруть активну участь у процесі прийняття рішень, але під керівництвом дорослих.
Лише через особисту ... Читати далі »

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 576 | Додав: Olya | Дата: 30.09.2016

     День партизанської слави відзначають щорічно 22 вересня для вшанування подвигу партизанів та підпільників у період Великої Вітчизняної Війни.
    Відзначення цього свята є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу над фашизмом відновленням історичної справедливості, щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. з нагоди визначення цього історичного свята класними керівниками нашої школи було проведено класні години, бесіди, а представниками культмасової секції учнівського самоврядування, виготовлено стінгазету та проведено перегляд відеофільму "Сторінками Великої Вітчизняної війни".
      Це свято людей сильних духом і чистою совістю, які не жаліли життя д ... Читати далі »

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 500 | Додав: Olya | Дата: 22.09.2016

Учні Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до проведення всеукраїнської компанії "Голуб миру". Серед учнів початкових класів відбувся конкурс малюнків "Бажаємо Україні миру!"
Загальновідомим символом миру є голуб. Саме зображення цього птаха використав Пабло Пікассо для емблеми Всесвітнього конгресу прибічників миру, тому символічно, що саме цей символ намалювали учні старшокласники і провели флешмоб на шкільному подвір’ї.
Міжнародний день миру надає можливість привернути увагу дітей та молоді до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги до різноманіття.

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 538 | Додав: Olya | Дата: 20.09.2016

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника – традиційного свята учнів, педагогічного колективу та батьків, яке завершує навчальний марафон року.
З різнобарвними букетами квітів у святковій формі та у вишиванках зібрались учні на урочистій лінійці нашої школи.
З вітальними словами до присутніх звернувся директор Юрій Юрійович Гутник та гості свята.
Випускники у зворушливому вальсі попрощалися з шкільним життям, а четвертокласники звернулись до них із найщирішими побажаннями.
Наприкінці урочистої лінійки, коли усі раділи звучанню оста ... Читати далі »

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 531 | Додав: Olya | Дата: 28.05.2016

День вишиванки – свято функціонально та ментально багаторівневе. Найпростіше в ньому – красиві та усміхнені українці. Та насправді одягнути вишиванку – це не тільки гарно виглядати, це оприлюднювати свою приналежність до українського народу, його історії, сьогодення та майбутнього; це засвідчувати свою позицію. Іноді нам закидають, що одягнути вишиванку – ще не бути патріотом, частково це так, але з іншого боку, якщо не одягати вишиванки, не розмовляти і не зберігати свою мову, не берегти творчість Шевченка і Коцюбинського, не пам’ятати про голодомори і про бій під Крутами, не писати писанки… Тоді чим ми будемо наповнені? Якими цінностями буде наповнена наша нація? Крім того, можемо сказати, що вишиванки одягають таки патріоти, а ті, хто не п ... Читати далі »

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 754 | Додав: Olya | Дата: 21.05.2016

     21 березня в усьому світі відзначається Міжнародний день лісу або Всесвітній день захисту лісів, який був заснований в 1971 році.
  За традицією починаючи з 2006 року, 21 березня Державне агенство лісових ресурсів України розпочинає акцію "Майбутнє лісу у твоїх руках".
  Метою акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереження лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, роз'яснення широким колом громадськості важливості створення лісових насаджень, ознайомлення та надання можливості учнівської молоді, та представникам громадскості взяти участь у створенні лісів.
  21 березня 2016 року учні нашої школи долучилися до відзначення Всесвітнього дня лі ... Читати далі »

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 412 | Додав: Olya | Дата: 23.03.2016

     Дата 21 листопада 2013 як і дата 18 лютого 2014 року назавжди увійде в історію України, а й міцно закарбується у пам'яті та серцях українців.
     21 листопада 2013 року розпочалася Революція гідності, а 20 лютого 2014 року Майдан Незалежності рясно вкрився людською кров'ю.
     День 20 лютого став найчорнішим днем в історії незалежності України. А сто загиблих назавжди  увійшли в історію як Небесна сотня.
    19 лютого старшокласники провели вечір пам'яті Небесної сотні під назвою "Герої не вмирають", та членами учнівського комітету було оформлено інформаційні стенди в пам'ять про Небесну сотню. а для учнів 6-7 класів було організовано перегляд відеофільму.
    & ... Читати далі »

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 489 | Додав: Olya | Дата: 19.02.2016

    З метою розширення знань учнів про історичні події афганської війни, виховання в них поваги і шани до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічної сторінки нашої історії 15 лютого 2016 року для учнів 7-8 класів був проведений виховний захід "Крізь пекло афганської війни".
    В шкільній бібліотеці нашої школи було організовано книжкову виставку, та оформлено інформаційний стенд "Вогняний Афганістан", а документальні хроніки перенесли присутніх у далекі 80-ті роки минулого століття, коли воїни проливали свою кров на чужій землі, за чужі політичні інтереси.
     Але був наказ, і були солдати, і було горе. На заході лунали про Афганістан, та пісні які закликали до миру.
Давайте ж і ми будемо пам'ятати тих, хто пройшов через війну і вия ... Читати далі »

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 687 | Додав: Olya | Дата: 15.02.2016

Відповідно до річного плану роботи школи на 2015/2016 н.р. 30 грудня 2015 року були проведені новорічні свята під керівництвом педагога-організатора Сарканич А.В. До проведення свята була проведена велика робота щодо оформлення святкового залу, у школі були випущені новорічні стінівки та протягом місяця працювала фабрика Діда Мороза. Для учнів 1-4 класів свято пройшло у театралізованій формі, з ігровою програмою та солодкими призами.

Розпочали свято ведучі та Червона Шапочка. Потім діти зустрілись з сірим вовком, короле ... Читати далі »

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 539 | Додав: Olya | Дата: 30.12.2015