Головна » 2016 » Грудень » 28 » Переможці з Верхньовизницької школи на "Новорічному зорепаді"
14:50
Переможці з Верхньовизницької школи на "Новорічному зорепаді"

Сьогодні, 28 грудня у великому залі Мукачівської райради пройшло свято "Новорічний зорепад". На святі перші особи Мукачівщини - Сергій Гайдай, голова Мукачівської РДА та Іван Михайло, голова Мукачівської райради вітали та вручали подарунки учням-переможцям олімпіад та конкурсів.

Серед переможців були, звичайно, учні Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів - Анастасія Лушпінь (5 клас), перше місце у конкурсі ім.Т.Шевченка, Мар'яна Плеша (9 клас), перше місце на районному етапі олімпіади з трудового навчання, Андрій Тороній (9 клас), перше місце на на районному етапі олімпіади з математики.

В складі верхньовизницької делегації на чолі із в.о. директора школи В.І. Фариничем, Я.І. Меденці, заступником із виховної роботи на святі були також наші учні пільгових категорій - Дмитро Поп (10 клас), Тетяна Курченко (6 клас), Тетяна та Віталій Лакатош (8 клас).

Окрім привітань та подарунків для всіх присутніх великим сюрпризом був виступ Іванни Решко, суперфіналісткою третього сезону співочого шоу "Голос. Діти", а також вже популярного у районі танцювального колективу із Лалівської ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом майстра хореографії Мирослави Тагасової.

Інші статті до теми:

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 814 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar