Головна » 2018 » Березень » 27 » Наші гуртківці із "Чарівної намистинки" - лідери серед шкіл у конкурсі «Воскресни, писанко!»
21:44
Наші гуртківці із "Чарівної намистинки" - лідери серед шкіл у конкурсі «Воскресни, писанко!»

На виконання наказу управління освіти, молоді та спорту Мукачівської районної державної адміністрації 02.01.2018р. №2 «Про проведення у 2018 році фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!» та з метою відродження, збереження українських народних традицій щодо виготовлення писанок, великодніх атрибутів декоративно-ужиткового мистецтва, сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого і духовного розвитку, виявлення і підтримки талановитої та обдарованої учнівської молоді 16 березня 2018 року на базі районного центру дитячої та юнацької творчості проведено районний етап фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!».

Участь у конкурсі взяли участь гуртківці РЦДЮТ та учні 43 заклади загальної середньої освіти і, безперечно, РЦДЮТ.

На підставі рішення журі конкурсу, відповідно до наказу районного центру дитячої та юнацької творчості від 19.03.2018 року №25 «Про підсумки районного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!» у переможці вибилися разом із РЦДЮТ 27 закладів з різною кількістю призових місць (наказ управління освіти, молоді та спорту Мукачівської районної державної адміністрації 20.03.2018р. №76 Про підсумки проведення у 2018 році Четвертого районного етапу фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!»).

Ми здійснили кількісний та якісний аналіз призових місць, на основі якого визначили переможців серед переможців - на кшталт турнірної олімпійської таблиці.

Таким чином, абсолютну пальму першості за кількістю призових місць та їх якісним показником, безперечно, отримав РЦДЮТ. Але їм сам Бог велів! Адже вони є ЦЕНТРОМ ТВОРЧОСТІ у освіті Мукачівщини. Їхні учні вибороли 7(!) призових місць із яких – 5 перших!

РЦДЮТу ми віддали належне, а зараз зосередимося на школах, або на закладах загальної середньої освіти, як прийнято зараз називати. За кількісним показником не відстає від Центра Чинадіївська ЗОШ І-ІІ ступенів – також 7 призових. Проте у рейтингу вона зайняли загальне четверте місце, серед шкіл – третє. А де Верхньовизницька школа у рейтингу? А наша школа подала до конкурсу 8 виробів, 5 із яких отримали призові місця – 3 перші, 1 друге і 1 третє. Завдяки такій комбінації вона наш заклад лідирує серед шкіл! Детальніше – на ТАБЛИЦІ

Цій перемозі ми завдячуємо юним умільцям із гуртка "Чарівна намистинка", які доходять до вершин майстерності завдяки непересічному творчому і енергійному керівнику цього гуртка – О.І. Чобаль, вчителю трудового навчання.

Вітаємо гуртківців та їх керівника з переможними результатами! Успіхів у подальших здобутках!


Інші статті до теми:

(2018-03-16) Підведення підсумків районного етапу конкурсу «Воскресни, писанко!» (Фото)
(2018-02-23) Шкільний етап Четвертого фестивалю-конкурсу "Воскресни, писанко!" (ФОТО);

 

Категорія: Конкурс / Змагання | Переглядів: 830 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar