Головна » 2017 » Червень » 27 » Звіт керівника
17:46
Звіт керівника

Напередодні Дня Конституції України, 27 червня, у Верхньовизницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся звіт керівника закладу – Володимира Івановича Фаринича, в.о. директора школи. Звітував директор перед громадськістю села, батьками та колективом школи. Всього – 56 чоловік. Головувала на зборах О.М. Хайнас, заступник директора із навчально-виховної роботи. В роботі брали також участь: секретар зборів – О.Ю. Хома, секретар, яка разом із Я.І. Меденці, заступником директора із виховної роботи також складали лічильну комісію для таємного голосування. Серед гостей були: М.А. Кушнір, голова Верхньовизницької сільради, М.В. Капац, голова батьківського комітету школи, священнослужителі – о.Ілля Лях та о.Ярослав Долгош.

Перший рік на посаді керівника Володимир Іванович вирішував різні планові питання, пов'язані із навчально-виховним поцесом, господарсвом закладу. Поряд із ними, довелося також вирішувати ряд проблем, які виникали при форсмажорних обставинах. Про них ми писали вже на нашому сайті та у Facebook.

 

У ході виступу керівник відмітив, що всі успіхи у роботі досягнуті не одноосібно, а у тісній і гармонійній співпраці із творчим і відданим справі колективом школи – педагогами, фахівцями, техпрацівниками. Велику допомогу у ряді важливих питань надало керівництво Мукачівської РДА, голови Верхньовизницької сільради та Кольчинської селищради. В окремих питаннях позитивно відчувалася співпраця із батьківським комітетом в голові із М.В. Капацом.

По закінченні звіту слово взяли запрошені: голова сільської ради М.А. Кушнір, голова батьківського комітету школи М.В. Капац, отець Ілля Лях, отець Ярослав Долгош, голова профкому школи М.В. Махлинець, які в своїх виступах зазначили про діяльність В.І. Фаринича, як керівника Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Якщо узагальнити їх виступи, то була висловлена одностайна думка, що новоспечений директор вже на старті вибрав правильний і ефективний вектор своєї діяльності, не дивлячись на керівний стаж, проявляє свою компетентність та будує відносини із усіма учасниками НВП на демократичних засадах.

На підтвердження їх слів виступив результат таємного голосування. Із двох варіантів – "задовільна" та "незадовільна" – усі одностайно визначили діяльність В.І. Фаринича на посаді директора школи "задовільною".

Протягом всього часу збори проходили у теплій атмосфері, наповненій позитивними емоціями та враженнями.

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 1237 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar