Головна » 2017 » Березень » 14 » Зустріч представників МДУ з учнями Верхньовизницької школи
23:11
Зустріч представників МДУ з учнями Верхньовизницької школи

Вже з понеділка, 13 березня, в нашу школу завітали гості – представники Мукачівського державного університету. Метою зустрічі було проведення профорієнтаційної роботи з учнями 11-их класів. Презентували МДУ представники – доцент кафедри машинобудування, природничих дисциплін та інформаційних технологій – Хом'як Богдан Ярославович, старший викладач кафедри машинобудування, природничих дисциплін та інформаційних технологій – Шкирта Ігор Миколайович та студенти технологічних спеціальностей даного вузу.

Хом'як Б.Я. розповів учням про університет з загальних рисах та зупинився, зокрема, на кафедрі машинобудування, природничих дисциплін та інформаційних технологій. Наголосив, що після отримання спеціальностей на даному факультеті учні мають багато можливостей працювати за кордоном. Студенти МДУ влаштували невелику виставку своїх робіт. В новому навчальному році на абітурієнтів чекає ще більше можливостей, адже збільшено кількість бюджетних місць. Під час безпосереднього спілкування із викладачами університету майбутні абітурієнти ще раз переконалися у тому, що Мукачівський державний університет має багаторічні освітні традиції, значні наукові та інноваційні здобутки.

Представники ВНЗ рекомендували якомога раніше розпочати підготовку до вступу, щоб гарантовано стати студентом даного вищого навчального закладу, отримати диплом міжнародного зразку.

Учні мали змогу дізнатися більш детально про умови навчання в МДУ, графік прийому документів, вимоги до абітурієнтів.

Профорієнтаційні заходи такого формату є досить важливими, оскільки допомагають кожному зробити правильний життєвий вибір стосовно власного професійного майбутнього.

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 710 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar