Головна » 2019 » Жовтень » 3 » Зі святом, шановні колеги-освітяни!
18:48
Зі святом, шановні колеги-освітяни!

Шановні колеги, увесь дружній колектив
Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди Дня працівника освіти!

Сьогодні для нас особливий день, день вітання і визнання прекрасної професії – Учитель! Це день, коли суспільство знаходить час у шаленій круговерті життя, щоб сказати теплі слова тим, хто навчає і виховує, підтримує і розуміє, дарує світло знань, передає мудрість поколінь, відкриває освітні горизонти новим генераціям!

Дорогі колеги! За покликом серця ми з Вами обрали благородну, потрібну і відповідальну професійну стежку – педагогічну. Своєю спільною наполегливою працею ми залучаємо дітей до світу знань, навчаємо їх основам наук, боремося за їх майбутнє в цьому світі, ми їх наставники і навіть друзі. Ми даруємо їм надію і допомагаємо розправити крила для великого польоту довжиною в життя!

Вірю, що працюючи пліч-о-пліч, ми стали не просто колективом, а справжньою педагогічною родиною, бо нас з Вами згуртували найвищі людські цінності, святі і вічні! Міцна основа нашої колегіальної діяльності – взаємна повага і підтримка, шана традицій і відкритість до нового! Висловлюю Вам щиру вдячність за Вашу працю і бажаю міцного здоров'я, невичерпного натхнення і кипучої енергії, творчих злетів і феєричних успіхів! Нехай всі наші справи будуть сповнені вірою, надією і любов’ю! Хай професія вчителя не тільки в час золотого жовтня, а протягом всього року буде осяяна світлом людської поваги і визнанням! Хай з Вами завжди будуть вірні друзі, удача й успіх, а в домі – світло та радісно від любові і добрих новин. Великого Вам людського щастя, сімейного добробуту і злагоди, родинного затишку!

 З повагою, любов’ю та вдячністю,
директор Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів
Володимир Фаринич
 

Категорія: Вітання | Переглядів: 421 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar