Головна » 2020 » Квітень » 18 » Зі світлим Христовим Воскресінням!
11:26
Зі світлим Христовим Воскресінням!

Дорогі вчителі та учні Верхньовизницької школи, шановні батьки!
Від щирого серця вітаю Вас зі світлим Христовим Воскресінням!

Великдень – найпрекрасніше та найсвітліше християнське свято, що приходить до нас разом зі справжньою весною, символізуючи оновлення та відродження всього життя. У цей святковий день серця людей наповнюються радістю та любов’ю до ближніх, а у душах пробуджуються надії та сподівання на краще. Це особливо відчуваємо у нелегкий час змін і випробувань, але, оминаючи всі земні тривоги, з твердою вірою у Господа Бога, у щирій надії і молитві зустрічаймо Воскреслого Господа у своїх оселях і пам’ятаймо, що ми не самотні у цьому світі, бо з нами – Господь. Хай Світло Воскресіння Христового надає нам усім силу перебороти всі труднощі, які випали на долю країни та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Шановні колеги, педагоги! Великодні урочистості об’єднують усіх нас навколо давніх християнських цінностей – терпимості, любові до ближнього, милосердя. Воскресіння Христове знову й знову дає можливість осягнути духовне зростання нашого суспільства, його моральне вдосконалення, яке ми з Вами маємо плекати у наших учнях. Нехай велике свято Воскресіння Христового покладе початок новим перемогам і звершенням у Вашому житті. Нехай здійсняться всі Ваші добрі задуми і справи, мрії та прагнення. Бажаю, щоб ніколи не залишало Вас і Ваших рідних Боже благословення, Господня ласка зігрівала, обдаровувала міцним здоров’ям, приносила добро, радість та щастя!

Дорогі батьки, учні! Нехай Господь береже Вас від життєвих труднощів і печалей, хай дарує міцне здоров’я і родинну злагоду, терпіння зберігати віру і життєву мудрість, нехай серця зберігає надія і теплі посмішки дорогих Вам людей!

З Великоднем! З Христовим Воскресінням!
Здоров’я! Миру! Успіхів у праці!
Помолимося за душі спасіння,

За новий день у радості і щасті. 
Дай Боже всім з Великоднем погідним!
У злагоді й достатку щоб жили,

Щоб святкували ми під небом рідним,
і впевнено вперед в майбутнє йшли!

З повагою
Володимир Фаринич,
директор Верхньовизницької
ЗОШ І-ІІІ ступенів

Категорія: Вітання | Переглядів: 461 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar