Головна » 2019 » Грудень » 31 » З Новим 2020 роком та світлим Різдвом Христовим!
15:39
З Новим 2020 роком та світлим Різдвом Христовим!

Дорогі вчителі та учні Верхньовизницької школи, шановні батьки!

Сердечно вітаю Вас з Новим 2020 роком та світлим Різдвом Христовим!

Усі ми любимо ці чудові свята з самого дитинства, бо це прекрасні і радісні дні, зігріті душевним теплом і любов’ю, сповнені нових надій і світлих побажань. Озираючись назад, можна сміливо сказати, що 2019 рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нашим учням радість відкриттів, перемог і досягнень у навчанні, а педагогам новий професійний і життєвий досвід.

Шановні вчителі, Ви серце нашої школи, що надихає на нові відкриття і здобутки! Ваша підтримка, мудрість і взаємодопомога – запорука нашого успіху! Бажаю Вам міцного здоров’я, ентузіазму, творчої наснаги, віри в досягнення бажаного! Нехай Ваші зусилля уквітчуються тільки успіхом і принесуть найкращі плоди для Вас і для всієї нашої Верхньовизницької школи!

Дорогі учні! У час світлих новорічно-різдвяних свят, коли на дворі кружляють сніжинки, а в оселях запалюються свічки та вогники на ялинках, ми всі відчуваємо радість родинного тепла і чарівність щирих привітань. Нехай же у Новому році доля усміхається Вам, здійснюючи мрії і заповітні бажання! Хай Ваші серця наповнюються чистою любов’ю до рідного краю, світлими роздумами, глибокими знаннями, а життя – тільки добрими справами!

Нехай Ваша життєва нива з року в рік засівається зернами добра, щастя та благополуччя.

Шановні батьки! Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, слухняних діточок та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші найзаповітніші надії і прагнення, принесе достаток і добробут Вашим сім'ям. Нехай панують у Ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов!

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Нехай кожен день Нового року наближає Вас до мети, зміцнить віру і доведе, що лише разом ми все подолаємо, зуміємо домогтися гідного життя, наповненого творчим змістом і духовністю!

Щасливого Вам Нового року та веселого Різдва!

Володимир Фаринич,
директор Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів

Категорія: Вітання | Переглядів: 443 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
avatar