Головна » 2020 » Березень » 7 » З Міжнародним жіночим днем 8 Березня!
17:28
З Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Дорогі жінки, чарівні педагоги Верхньовизницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди прекрасного весняного свата – Міжнародного жіночого дня 8 Березня! Для кожного педагогічного колективу це свято особливо важливе і трепетне, адже в освіти завжди жіноче обличчя і любляча жіноча душа!

Чарівні і лагідні, мудрі і добрі, жінки нашої школи, колегині інших навчальних закладів району – кого знаю і не дуже, хто знає мене! Милі дівчатка, шановні матусі та бабусі! Вітаю Вас зі святом, що кожного року нагадує суспільству про виняткову важливість і неповторність Вашої ролі у житті кожного! Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, народження та виховання підростаючого покоління, створення сім’ї і родинного затишку – пов’язане з жінкою. Ваша любов дарує нове життя, Ваша доброта приносить радість, мудрість – навчає життєвим істинам, наполегливість – дозволяє сягнути неабияких висот, невичерпна енергія – здатна перевернути землю, а турбота створює світ!

У нашій рідній школі працюють дивовижні жінки, що варті захоплення і вдячності, турботи і підтримки, любові і поваги! Щиро дякуємо Вам за Ваші професійні здобутки і сумлінну працю, за Ваше душевне тепло і любов до учнів, за добру вдачу і порозуміння, за підтримку і дружній колектив!

Бажаю Вам нев’янучої краси і міцного здоров’я, здійснення заповітних мрій, щедрої долі і добробуту, Божої любові і благословіння! Нехай це свято додасть Вам сонячного, веселкового настрою, а любов, добро, світло і радість, які Ви даруєте всім нам, повертаються вам сторицею! Щасливої Вам жіночої долі, надійного чоловічого плеча, квітів – ніжних та духмяних! Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм! Зі святом Вас!

З повагою
Володимир Фаринич,
директор Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ст.

Категорія: Вітання | Переглядів: 522 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar