Головна » 2020 » Липень » 26 » З Ювілеєм, Антоне Антоновичу!
11:06
З Ювілеєм, Антоне Антоновичу!

26 липня зустрічає свій ювілей – прекрасне 65-річчя – чудовий колега, улюблений вчитель і талановитий педагог, усіма шанована людина – вчитель хімії Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів

Антон Антонович ШЕПА.

Сьогодні ми раді вітати Вас, Антоне Антоновичу, з прекрасним ювілейним Днем народження!

Прийміть щиру вдячність за Вашу невтомну працю, Ви зробили надзвичайно вагомий внесок в розвиток освіти Верхньовизницької школи і зараз, примножуючи її славні традиції, продовжуєте навчати і виховувати нове покоління нашої громади. Ваша вірність обраній справі, набутий досвід, високий професіоналізм стали запорукою успіхів нашого педагогічного колективу та не одного покоління учнів. Кропітка та наполеглива праця, висока кваліфікованість і відповідальність допомогли Вам досягти високого авторитету не лише серед усіх верств визничан, а й в освітянській громаді нашого краю.

Бажаємо Вам, шановний Антоне Антоновичу, міцного здоров’я і квітучого довголіття, щедрої долі і творчої наснаги, оптимізму та подальших успіхів у благородній педагогічній діяльності та щоденних справах! Нехай Ваш багатий педагогічний досвід і професійна майстерність ще довгі роки повноводною рікою переливається до палких дитячих сердець і приносить успіх усій нашій громаді! Нехай життєва стежина буде довгою та щасливою, а серце випромінює любов і добро!

Хай доля дарує Вам довгого віку,
на довгім шляху щастя-радість без ліку.
Міцного здоров’я – з роси і води.
Хай щедрість і добро поруч будуть завжди!


Нам всім також приємно відмітити, що майже символічно Ювілейний День народження Антона Антоновича співпав у цьому році із Днем населених пунктів Кольчинської селищної ради.

У цей день селищна рада Кольчина традиційно присвоює окремим мешканцям громад Кольчинської селищної ради звання "Почесний громадянин селища Кольчино" та голова урочисто вручає їм відповідні сертифікати. Приємна новина в тому, що Антон Антонович Шепа в цьому році також став Почесним громадянином селища Кольчино.

Більше про подію дивіться у відео:

Категорія: Вітання | Переглядів: 852 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
avatar