Головна » 2018 » Лютий » 20 » Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні
17:40
Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

З метою вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України, у Верхньовизницькій ЗОШ протягом 19-20 лютого було проведено цикл заходів присвячених вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні.

19 лютого педагогом-організатором Сарканич В.А. організовано урок-реквієм "Герої не вмирають" та перегляд документального фільму "Рейд. Сила нескорених", під час якого учні побачили реальні події, які відбувалися на майдані.

На виховних годинах 20 лютого на тему "Революція Гідності та Свободи: як це було" школярі мали змогу більш детальніше дізнатися про початок Революції та її героїв, також було показано відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу, відданість волонтерів та підтримку усього населення.

Насамперед, усі присутні вшанували пам'ять Небесної Сотні хвилиною мовчання.

Ми не маємо права забути, що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в великому довгу  перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечення того, щоб їх жертва не була марною, та щоб подібне більше ніколи не повторилось.

ФОТОАЛЬБОМ►

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 588 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar