Головна » 2018 » Березень » 20 » Відкрите заняття ГПД: "Добре там жити, де вміють дружити" (ФОТО)
19:38
Відкрите заняття ГПД: "Добре там жити, де вміють дружити" (ФОТО)

Дерево міцне корінням, а людина друзями
Народна мудрість

20 березня 2018 року в рамках роботи методичного об’єднання вчителів початкових класів, вихователь ГПД Вікторія Михайлівна Фурдела провела відкрите виховне заняття для учнів 3, 4-х класів на тему «Добре там жити, де вміють дружити».

Метою заняття виховувати почуття справжньої дружби, колективізму, чесності, щирості у відносинах, відповідальності перед другом, уміння допомогти у важку хвилину; довести до свідомості дітей, що у дружбі велика сила; розвивати навички самостійної парної та групової роботи,творчу уяву учнів пізнавальний інтерес уміння аналізувати узагальнювати та висловлювати свою думку.

Заняття проходило у формі подорожі, що зацікавило дітей та мотивувало активно працювати.

На занятті доцільно використані різноманітні види роботи:

Учні розповідали вірші про дружбу,

Проведено цікаві ігри «Мікрофон», «Асоціації», «Незакінчені прислів’я», «Ситуації»

Вивчили цікаву й веселу мирилку.

На завершення, Вікторією Михайлівною проведено гру «Чарівні яблука» – учні прикріплювали яблучка із записаними на них кращими рисами характеру друзів.

Також цікаво проведена гра «Чарівні окуляри» з вчителями. Слова дружба, друзі, дружні,дружити звучали на протязі всього уроку.

Цікаво було спостерігати за заняттям, яке пройшло на достатньо високому рівні. Вихователька зуміла розкрити тему години спілкування та досягти мети в ігровій формі, що надзвичайно сподобалося учням. Діти не тільки з захопленням брали участь у роботі, але й показували реальні знання. При підготовці уроку вчитель враховував вікові та психологічні особливості учнів, використовував різноманітні форми роботи, що сприяло активній роботі учнів на занятті.

ФОТОАЛЬБОМ►

Категорія: Діяльність / Події | Переглядів: 759 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar