Головна » 2017 » Серпень » 23 » Верхньовизницькі педагоги на святі до Дня Прапора України та Дня Незалежності України у Дерцені
19:14
Верхньовизницькі педагоги на святі до Дня Прапора України та Дня Незалежності України у Дерцені

Сьогодні, 23 серпня, на Мукачівщині відзначили найважливіші державні свята – День Прапору України та День Незалежності України. Урочистостості з нагоди величних свят проходили у с.Дерцен. Для урочистого підняття Державного Прапору України під виконання Гімну України, в угорськомовному селі зібралися керівники району, голови селищ та сіл, учасники АТО, ветерани, очільники державних установ та відомств, громадськість.

Серед усіх на свято завітала делегація із Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ст. та сільської ради, зокрема – О.М. Хайнас, заступник директора, А.А. Шепа, вчитель хімії, М.А. Кушнір, голова сільради. Відмітимо, що разом із ними у Дерцені святкував ще один уродженець із Верхньої Визниці, в минулому вчитель нашої школи, а зараз – в.о. директора Новодавидківської ЗОШ І-ІІІ ступенів – В.М. Хайнас.

Приємною несподіванкою було нагородження Антона Антоновича грамотою "За вагомий особистий внесок у справу розбудови Української держави"


Інші статті до теми:

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 1411 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar