Головна » 2017 » Квітень » 9 » Великий фестиваль гліцинії в Японії
12:45
Великий фестиваль гліцинії в Японії

Весна – це найчарівна пору року, – щоб бути в Японії. Це не тільки через всесвітньо відому сакуру, а й щорічний Великий фестиваль гліцинії.

Асикага Квітковий парк у Японії префектурі Тотігі, всього в 2 годинах їзди від станції Токіо на поїзді, є господарем фестивалю, і може похвалитися більш ніж 350 деревами гліцинії, які заповнюють парк сліпучими за привабливістю квітами рік за роком. Відвідувачі також можуть пройти через 80-метровий тунель охоплений унікальними білими квітами гліцинії. Деяким з дерев в Асіказі більше 150 років, що робить їх пам'яткою японської природної спадщини. Три гліцинії у парку Асикага покривають ліловими водоспадами своїх квітів площу 1000 кв. м.

Великий фестиваль гліцинії 2017 року мають намір почати 15 квітня і триватиме він до кінця травня.

Джерело: 10+ Reasons You Should Drop Everything And Go To Japan’s Wisteria Festival ASAP


Гліцинії (інша назва – вісте́рія (лат. wistéria)) – великі субтропічні ліани, що досягають висоти шестиповерхового будинку, з яких гронами звисають запашні квіти довжиною 10—18 см, переважно бузкового, рожевого або білого кольорів. Вважається, що японська назва гліцинії – фудзі, – етимологічно пов'язана з назвою гори Фудзі, одного з символів Країни висхідного сонця.

Відмітимо, що в Україні культивують гліцинію на Чорноморському узбережжі Криму та ... на Закарпатті!

Категорія: Оголошення / Інфо | Переглядів: 563 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar