Головна » 2017 » Листопад » 25 » Вечір-реквієм "Герої не вмирають"
23:05
Вечір-реквієм "Герої не вмирають"

24 листопада у Верхньовизницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся виховний захід із вшанування Подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні - "За Україну, за її волю, за честь і славу, за народ".

 


Ми з вами вшановуємо пам'ять героїв різних історичних подій: Голодомор 32-33 років, Битву під Крутами, Бабин Яр. Тепер ми стали сучасниками ще однієї масової трагедії нашої країни.
Метою проведення заходу було вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об'єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянинами України.
Учні 9-х класів розповіли про тяжкий іспит для України - Революцію Гідності та Свободи, на якому українці продемонстрували свою гідність, честь, європейськість та прагнення до свободи.
Історичні кадри з майдану учні переглядали стоячи з запаленими свічками. 
Нехай кожен з нас торкнеться пам'яттю цього священного вогню - частинки вічного. А світло цих свічок хай буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував собою. Вони повинні жити в нашій пам'яті.

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 1147 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar