Головна » 2018 » Квітень » 17 » У Верхньовизницькій школі проведено районний семінар-практикум вчителів фізики
16:43
У Верхньовизницькій школі проведено районний семінар-практикум вчителів фізики

Сьогодні, 17 квітня 2018 року у нашій школі відбулося засідання Школи педагогічної майстерності вчителів фізики Мукачівщини на тему «Розвиток особистості учня, становлення його наукового світогляду, стилю мислення, формування предметної та ключової компетентностей через навчання фізики в школі».

Більше трьох десятків вчителів зі всього району на чолі із методистом РМК Ольгою Тулюк ознайомилися з навчально-виховною роботою Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, оглянули заклад, який презентував його керівник – Володимир Фаринич. В ході ознайомлення учасники семінару мали можливість помилуватися кращими виробами учнів школи на виставці "Творчість дитячих умільців", виготовленими на уроках трудового навчання та заняттях гуртка "Чарівна намистинка" – під керівництвом Ольги Чобаль, вчителя трудового навчання. Приємним сюрпризом для всіх став виступ ансамблю "Дивоцвіт" та пісня у виконанні Юліанни Тороні – під керівництвом Миколи Євтушенка, вчителя музики.

Центральну увагу гостей семінару зайняли відкриті уроки фізики у восьмому та дев'ятому класах – лабораторна робота «Дослідження електричного кола з різними видами з’єднання провідників» (8 клас) та практичний урок «Розв'язування задач на закон збереження імпульсу» (9 клас), які провів Володимир Фаринич, вчитель фізики Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Не менше зацікавлення отримали вчителі району від теоретичної частини зустрічі, на якій Володимир Іванович поділився досвідом щодо організації роботи у фізичному кабінеті під час проведення експерименту та виконання контрольних робіт.

В обміні думками, учасники Школи педмайстерності висловлювали захоплення роботою та досвідом нашого вчителя фізики. Взагалі, зустріч відбулася в атмосфері творчості й активного співробітництва.

ФОТОАЛЬБОМ►


Інші статті до теми:

Школа педагогічної майстерності учителів фізики (Фото)

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 1212 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar