Головна » 2017 » Листопад » 20 » У Верхньовизницькій школі пройшов конкурс імені Тараса Шевченка
23:06
У Верхньовизницькій школі пройшов конкурс імені Тараса Шевченка

18 листопада відбувся ІІ етап VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. У Мукачівському районі він проходив на базі Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, у якому взяли участь учні 5-11 класів.

Завдання готувалися Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти. Теми завдань пов’язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу.

Заздалегідь було затверджено журі, оргкомітет та розроблено критерії оцінювання творчих робіт. Учні, які набрали найбільшу кількість балів, будуть відряджені в м.Ужгород для участі в ІІІ (обласному) етапі.

Цей конкурс спрямований на підвищення рівня знань з української мови й літератури, виховання в молодого покоління любові до українського народу, забезпечення всебічного розвитку дітей. Отже, побажаємо юним шевченкознавцям успіху й перемоги в подальших етапах конкурсу.

ДЖЕРЕЛО

Від себе додамо, що Верхньовизницька ЗОШ І-ІІІ була причетна до конкурсу Тараса Шевченка, не лише як база. В забезпеченні умов для прийому та проведення приклали належні зусилля українські філологи нашого закладу – М.В. Махлинець, М.І. Тягур, М.П. Лакатош, – на чолі із О.М. Хайнас, заступником директора із навчально-виховної роботи. Окрім того, Марія Іллівна взяла участь у роботі комісії по перевірці робіт юних конкурсантів-шевченківців.

І, безумовно, окремим способом хочемо відмітити успіхи у ІІ етапі VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Шевченка наших учнів. Вони зуміли отримати кращі результати, про що свідчать ПРОТОКОЛИ. Отож:

  • Анастасія Лушпінь, учениця 6 класу (вчитель: М.П. Лакатош) – максимальний результат – 17 із 20;
  • Марія Петерлик, учениця 7 класу (вчитель: М.І. Тягур) – максимальний результат – 17 із 20;
  • Крістіна Сарканич, учениця 9 класу (вчитель: М.В. Махлинець) – другий результат – 16 із 20.

Щиро вітаємо дівчат із успіхами! Дякуємо колегам за плідну працю!

Категорія: Конкурс / Змагання | Переглядів: 1079 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar