Головна » 2018 » Грудень » 19 » У день Святого Миколая (ФОТО, ВІДЕО)
18:14
У день Святого Миколая (ФОТО, ВІДЕО)

На календарі 19 грудня – довгоочікуване всіма дітьми та дорослими Свято Миколая. А ще це Свято Милосердя, Доброти, Миру, Злагоди, Тепла. Адже Святий Миколай – один із найшанованіших святих – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей, а також покровитель мандрівників. Вже традиційно, в сьогоднішній чудовий та морозний день в актовому залі нашої школи залунало театралізоване дійство "Свято Миколая – душа весело співає".

Завдяки учням перших та четвертого класів (класні керівники Ольга Поляк, Ольга Лапей, Марія Скиба та заступника директора з ВР Яніни Меденці) наша шкільна родина весело зустріла Святого Миколая. Радісними піснямм та теплими віршиками, весело-святковій ялиночці, в школі розпочато Новорічно-Різдвяні святкування.

І, звичайно ж, як без подарунків. Згідно з повір'ям, святий Миколай спостерігає за дитиною протягом року, записуючи хороші й погані вчинки у свою чарівну книжечку. Голова Верхньовизницької селищної ради Михайло Кушнір, депутат Мукачівської районної ради Світлана Гузинець, щиро привітали учнів та вчителів із святом та вручили КОЖНОМУ учневі школи солодкі подарунки отримані за сприяння народних депутатів України Михайла Ланьо та Віктора Балоги.

Діти з радістю роздивлялися, ласували та щиро дякували гостям.

Подарунки для школярів на цьому сьогодні не обмежились. Учні нашої початкової школи, що у селі Лісарня разом із своїми класними керівниками Світланою Загородня та Ольгою Лінтур були запрошені на святковий стіл у комплекс відпочинку "Вольногора" його адміністратором та отримані солодкі подарунки від благочинців із готелю "Belle Royalle".

Зі святом всіх!

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 734 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar