Головна » 2012 » Грудень » 25 » Свято Нового року у нашій школі
00:06
Свято Нового року у нашій школі
Наближається свято і все частіше звучать слова вітання: «З Новим роком!» В душі оживає казка. Та давня-давня, коли ти був маленьким і чекав на Діда Мороза. Чекав з таким трепетом і надією, що довго не засинав, а сподівався хоч краєчком ока побачити його, сказати йому добре слово за подарунки, які на ранок будуть обов’язково під зеленою пахучою ялинкою...
Проходять роки, а та давня казка залишилася з нами на все життя. І, будучи вже дорослими, ми так само чекаємо новорічного дива, яке повинно статися в цю чарівну і казкову ніч. Так добре, коли це диво все ж стається. Хоч на одну мить свято Нового року повертає нас у чарівну казку, повертає в пору дитинства і юності, до тих дивних і неповторних хвилин щастя, яке ми вже колись відчували. І кожного Нового року ми знову і знову чекаємо дива, неповторної казки.
28 грудня 2012 року саме таке новорічне диво відбулося у Верхньовизницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Подарували його учні 1 класу, класний керівник Сідор Наталія Гаврилівна та педагог-організатор Сарканич Анжеліка Володимирівна.
В цей день піднесений святковий настрій в  школі панував з самого ранку. Святково прибрана зала сяяла різнобарвними вогнями. Юні артисти в концертному одязі з хвилюванням очікували початок концерту.
Костюмоване дійство, казку «На балу у Попелюшки» із великим задоволенням спостерігали батьки учнів, бабусі й дідусі, учні школи, вчителі, директор школи Гутник Ю.Ю., заступники директора із навчально-виховної роботи  Шепа А.А. та з виховної роботи Меденці Я.І. Кожен з них привітав усіх присутніх із Новим роком. Не забув на свято завітати й Дід Мороз та Снігурочка. Щедрі спонсори допомогли наповнити Діду Морозу мішок подарунками, за що їм велика подяка.
Після закінчення казки "На балу у Попелюшки", для учнів 5-11 класів, відбувся бал-маскарад, де кожен учасник мав можливість продемонструвати свій оригінальний костюм та взяти участь в різних конкурсах...
Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 1173 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar