Головна » 2014 » Грудень » 27 » Святкові дні у нашій школі
16:21
Святкові дні у нашій школі

Зима – найхолодніша пора року. Разом з тим, це одні з найвеселіших місяців року, адже школярі мають час для відпочинку, новорічно-різдвяних канікул. Ми ж, педагоги, по-іншому сприймаємо цей час, завершення І семестру, переосмислюючи свою роботу, аналізуючи досягнення та здобутки, а особливо у ці нелегкі часи для України.

Дочекалися нарешті святкових Новорічно-різдвяних днів, сповнених радості, щастя і дивних чудес наша школа розпочала святкові дні з створення гарного настрою, а саме з прикрашання школи, яка на кінець дня виблискувала різними прикрасами, яскравими барвами засяяла ялинка, зазвучали святкові позивні і покликали школярів в обійми новорічних свят. Святкування розпочали 19 грудня учні 4-А класу (класний керівник Бачкай О.А.) ранком «Миколай, Миколай, ти до нас поспішай!» для учнів 1-4 класів. Під час заходу звучали гарні поздоровлення та побажання, лунали пісні для усіх присутніх, а завершилося свято традиційними подарунками від Святого Миколая та  спільною колядкою. Адже, вважається, що саме з цього дня дозволяється колядувати.

Четвер 25 грудня був напевно найказковішим. З самого ранку школа наповнилась різноманітними казковими персонажами: чарівниками, сніжинками, різними звірятами… В цей день виступали учні 1 класу (класний керівник Поляк О.А.)  з новорічною казкою «Новий рік вже на порозі». Адже, для  першокласників – це особливе свято, бо воно для них перше новорічне в їхньому новому статусі школярів. З задоволенням спостерігали за іграми, танцями і хороводами дітей, слухали їхні вірші і сценки батьки. І на завершення – діти танцювали  хоровод навколо ялинки – разом з Дідом Морозом та Снігуркою.

26 грудня – учні 5-11 класів взяли участь у новорічній розважальній програмі «Новорічне свято на новий лад», яку підготували педагог-організатор Сарканич А.В. спільно з учнівським самоврядуванням школи.

От на такій позитивній ноті  і закінчилася перша половина навчального року для наших школярів.     

 

 

 

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 596 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0