Головна » 2019 » Травень » 22 » Школа педагогічної майстерності вчителів-іноземників пройшла у Верхній Визниці (ФОТО, ВІДЕО)
14:56
Школа педагогічної майстерності вчителів-іноземників пройшла у Верхній Визниці (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 22 травня, згідно плану управління освіти, молоді та спорту Мукачівської РДА, на базі Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів була проведена Школа педагогічної майстерності вчителів іноземної мови.

Тема, навколо якої зібралися учасники школи: "Інтерактивне навчання як один із основних шляхів розвитку комунікативної активності та креативного мислення на уроках іноземної мови".

Основними акцентами, можна сказати, родзинками зустрічі – були майстер-класи для вчителів-іноземників району від іноземних гостей:

Боб Мілтон, волонтер Британської Ради, провів майстер клас для вчителів англійської мови "Комунікативні методи навчання для розвитку творчої активності учнів"

Сара Генель, мовний асистент від Інституту ім.Гете, провела майстер-клас для вчителів німецької мови "Інтерактивне навчання як один із основних шляхів розвитку комунікативної активності на уроках німецької мови. Використання технічних засобів для розвитку мовленнєвих навичок учнів".

На завершення робочої зустрічі, вчителі нашої школи – Наталія Кость (вч.німецької мови), Марина Гузинець (вч.німецької мови) та Оксана Хайнас (вч.англійської мови), – підготували виховну годину "Наша школа", захват гостей від якої було вавжко переоцінити. Виховна година містила різножанрові виступи різновікових учнів школи – пісні, вірші, гумористичні міні-сценки, які виконувалися на двох мовах. Був і хореографічний номер – також у супроводі іншомовної пісні.

ФОТОАЛЬБОМ►

 


Інші статті до теми:

Засідання Школи педагогічної майстерності (секція вчителі іноземної мови) (Фото)

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 1357 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 4.8/5
Всього коментарів: 0
avatar