Головна » 2015 » Травень » 26 » Прощавай, Букварику!
21:23
Прощавай, Букварику!

Є святкових днів багато
На листках календаря
А між ними й наше свято
Вшанування Букваря!

26 травня у Верхньовизницькій загальноосвітній школі пройшло свято «Прощання з Букварем», яке підготували та провели класний керівник Поляк О.А., та вчитель музики  Євтушенко М.Ф.

Буквар – перша книга з якої розпочинається навчання грамоти. Саме Буквар відкриває цікавий і захоплюючий шлях у світ знань.

Здається, тільки вчора малюки прийшли до школи на перший дзвінок, а вже закінчують перший клас. За цей невеличкий проміжок часу діти вивчили букви, стали самі читати казки, оповідання, вірші. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця чудова книжка ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами. Скільки зусиль  діти приклали для того, щоб подолати цю першу сходинку – навчитися читати.

Урочисто й цікаво пройшло прощання з Букварем. З нагоди радісного і разом з тим трішки сумного свята в житті маленьких першокласників зібралися гості – вчителі, учні, батьки і рідні першокласників. Перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, загадки не залишили байдужими нікого. Букварик  вручив  учням медалі за те, що діти прочитали свою першу найголовнішу книгу.

Промайнув швидко навчальний рік у школі – а це 8 місяців перших радостей і невдач, щасливого сміху і щирих сліз, перших перемог. Всі дітки підросли не лише духовно, але і фізично, багато чого навчилися. Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

Дорогі першокласники, будьте допитливими, цікавими, не споглядайте байдуже! В краї­ну Знань велику путь долайте впер­то, ніколи не зупиняйтеся на цьому шляху, бо він цікавий і по-справжньому нескінченний. Перший клас – це лише перший крок, а попереду ще десять років…

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 673 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0