Головна » 2017 » Квітень » 12 » Профорієнтація випускників 9 та 11 класів: представники Мукачівського центру профтехосвіти у Верхньовизницькій школі
15:17
Профорієнтація випускників 9 та 11 класів: представники Мукачівського центру профтехосвіти у Верхньовизницькій школі

Профорієнтаційна робота з нашими випускниками продовжується!

Сьогодні, 12 квітня до нас завітали представники Державного навчального закладу "Мукачівський центр професійно-технічної освіти". Візитери завітали зненацька, проте дирекція школи із задоволенням відгукнулася на їх пропозицію щодо зустрічі із випускниками. Адже, профорієнтаційна робота повинна бути різносторонньою та максимально охоплювати всі можливі цікаві варіанти її проведення. Зокрема, до цієї рботи відоносяться предметні зустрічі із представниками навчальних закладів, підприємств та установ.

Таким чином, Малець-Балога О.А., практичний психолог та Капац Т.М., лаборант, які прийшли на зустріч із нашими випускниками, розкрили умови вступу та перспективи отримання освіти із різних професій. На базі 9 класів - швачки, столярі, малярі, штукатури, кухари, кондитери, слюсарі, електрозварники, продавці. На базі 11 класів - кухарі, кондитери, перукарі. Підкреслили, що період навчання в центрі зараховується у безперервний трудовий стаж.

Представники центру мали бажання продемонструвати ще й фільм про заклад, проте час цікавого спілкування невпинно спливав, а тому пропонуємо його переглянути у цій статті:

 

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 603 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar