Головна » 2017 » Грудень » 11 » Про участь Верхньовизницької школи у олімпіадах та конкурсах районного етапу (ІНФОГРАФІКА) 2017
20:43
Про участь Верхньовизницької школи у олімпіадах та конкурсах районного етапу (ІНФОГРАФІКА) 2017

У 2017/2018 навчальному році ІІ етап Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад та конкурсів у Мукачівському районі охоплював 20 предметів та 2 конкурси.

Актуальними для Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів були олімпіади з 16 предметів та 2 конкурсів (Т.Шевченка та П.Яцика). Неактуальними були мовні олімпіади: Французька мова, Угорська мова, Українська мова в угорськомовних школах, Російська мова.

Учні Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів прийняли участь у 9 олімпіадах із 16 актуальних та у 2 конкурсах, що становить 61% зацікавлення.

61% зацікавлення у олімпіадах та конкурсах складався з тих учасників, які отримали належні результати на першому (шкільному етапі).

Проте, не зі всіх предметів де була висока активність на районному етапі (географія – 100%, математика – 80% та хімія – 80%) педагоги достатньо сумлінно підійшли до відбору учасників на цей етап. Зокрема, із 7-11 класів (а це 5 класів) у олімпіаді з Хімії взяли участь четверо учасників. Проте, жоден навіть не наблизився до призових місць. Це говорить про формальний підхід, який був ще з тих часів коли на олімпіаду «зганяли» учасників для кількості. Безрезультативною виявилася участь і у олімпіадах з Біології, Історії, Конкурсу Яцика, Німецької мови, Української мови та Фізики. З цих предметів вчителі не гналися за масовістю, але результати говорять про необхідність підсилити роботу із творчими дітьми.

Із небагаточисленних 34 учасників Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ст. на районному етапі зуміли вибороти 9 призових місць.

Приємно відмітити, що із 9 перемог двоє учнів отримали по дві перемоги кожен – Анастасія Лушпінь (6 клас) та Андрій Тороній (10 клас)

А ось і весь зірковий перелік наших призерів

Вітаємо переможців!


Інші статті до теми:

 

Категорія: Конкурс / Змагання | Переглядів: 892 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar