Головна » 2014 » Травень » 30 » Привітання з Останнім дзвоником!
18:35
Привітання з Останнім дзвоником!

     Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселий і сумне свято одночасно. Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, кнопки на стільці сусіда і т.д. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували нам багато гарного, які зробили нас розумніший.

Любі школярі!

      Вітаю всіх з успішним переходом до наступного класу.
    Ось і настало літо. Скінчився навчальний марафон з уроками, контрольними роботами, перервами, домашніми завданнями, сміхом та сварками. Попереду – сонячні дні і канікули.
     Нехай гарним та чудовим буде  відпочинок, сповнений нових яскравих вражень,  сподівань, цікавих знайомств.
Відпочивайте, загоряйте, купайтеся, щоб до вересня набратися сил та оптимізму. А сил знадобиться, ой, як багато! Тож, не втрачайте часу даремно! Ліс, річка, походи, табори відпочинку – цим ви можете зайнятися в цей чудовий час під назвою КАНІКУЛИ!
     Тож бажаю, щоб на вашому шляху було більше добра та справедливості, перемог і здійснених мрій. Нехай завжди світить сонце, щастя посміхається вам, щоб кожен з вас знайшов себе у важливій та потрібній справі, щоб з оптимізмом і вірою дивитись у майбутнє.

Удачі Вам та щастя!

Категорія: Вітання | Переглядів: 1035 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar