Головна » 2018 » Червень » 19 » Подяка благодійникам: ансамбль «Дивоцвіт» засяяв новими барвами
12:15
Подяка благодійникам: ансамбль «Дивоцвіт» засяяв новими барвами

Ансамбль «Дивоцвіт», існує у Верхньовизницькій ЗОШ І-ІІІ ст. вже не один десяток років. Скільки змінилося учасників ансамблю – годі перелічити! Але завжди незмінним залишається чарівний спів дівчат. Він є результатом постійної натхненної праці висококваліфікованого та творчого керівника ансамблю – Миколи Євтушенка – вчителя музики у нашому закладі.

Микола Федорович, вміє не лише підібрати такий репертуар, який максимально відображає талановитий спів дівчат. Педагог підбирає учасників колективу та організовує з ними роботу таким чином, що пісні виконуються у повноцінному триголоссі. Відмітимо ще одну особливість виступів нашого «Дивоцвіту». Ансамбль завжди співає під справжнє акомпанування – гру на акордеоні, яку віртуозно виконує М.Ф. Євтушенко.

Позаяк, багато виступів, багато гри на інструменті – час бере своє. Сценічні костюми зношуються, музичний інструмент, хоч і вартісний та якісний, але потрохи виходить з ладу. І як би не милував слух чарівний спів ансамблю, милі та гарні від природи дівчата повинні на сцені виглядати так сам ефектно, як і співають. І співати вони повинні під красиву, чисту гру інструменту, який не «краде» ноти. Як бути?

Приємно відмітити, що творчість ансамблю «Дивоцвіт» справедливо оцінена та відмічена не лише дипломами, грамотами та призами на різних конкурсах. Оцінюють талант нашого шкільного співочого колективу, розуміють наші проблеми і готові допомогти у їх вирішенні шановні благочинці. Просто так, без ніяких зобов’язань, лише із побажаннями і надалі тримати марку.

Якщо відраховувати від сьогодні, то протягом року ми отримали багато обновок для «Дивоцвіту», завдячуюючи таким небайдужим людям. Поділимося про це.

В минулому році, за спільні кошти благочинця, який побажав залишитися невідомим та зібрані з власної ініціативи педагогами школи були придбані тканини, з яких Ольга Чобаль разом із Сніжаною Позній пошили спідниці та фартушки із поясами.

Того ж року, безпосередньо із Німеччини, був привезений і подарований приватним підприємцем Василем Козарем великий якісний акордеон Weltmeister, що прийшов на заміну нашому старенькому також Weltmeister-у.

Від усього колективу щиро дякуємо нашим благочинникам за таку потрібну і безкорисливу матеріальну допомогу!

Чого згадали лише зараз?

Цього року ми отримали ще один подарунок, який довершив екіпіровку "екіпіровку" нашого ансамблю – вишивані сорочки. Завдячуючи Михайлові Кушніру, голові Верхньовизницької сільради та Михайлові Капацу, голові батьківського комітету про потребу в оновленні костюмів учасників "Дивоцвіту" дізнався Михайло Бізіля, який є керівником ТзОВ "АГРОШЛЯХБУД - М". Михайло Васильович відгукнуся на наше прохання і, буквально на днях, наші учасниці ансамблю отримали комплект просто чудових вишиванок, які були виготовлені спеціально під замовлення. За такий гарний подарунок висловлюємо щиру подяку Михайлові Васильовичу Бізілі!

Категорія: Оголошення / Інфо | Переглядів: 794 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar