Головна » 2019 » Березень » 7 » Пам'ятаємо та вшановуємо великого Кобзаря
15:05
Пам'ятаємо та вшановуємо великого Кобзаря

З нагоди відзначення 205 річниці від дня народження та 158-річчя від дня смерті великого Кобзаря, з метою вшанування пам’яті Т.Г. Шевченка, виховання любові і поваги до спадщини, яку нам залишив митець, сприяння усвідомлення учнями великого вкладу Кобзаря у розвиток мистецтва України, Сніжана Позній, шкільний бібліотекар організувала ряд тематичних заходів.

Протягом тижня учні та вчителі мали змогу ознайомитися з книжково-ілюстративною виставкою «Учітесь, читайте, і чужому навчайтесь, й свого не чурайтесь», яку організувала бібліотекар школи. Виставку із задоволенням відвідували як школярі молодших так і старших класів.

З учнями 9-Б класу проведено інформаційну годину «Слово Тарасове, вічне, як вічна матінка-земля», присвячену творчості Т.Г. Шевченка. Слово безсмертного Кобзаря і досі вражає серця юних школярів образністю, мудрістю, силою віри у майбутнє України.

Вірші, уривки з поем емоційно звучали на конкурсі читців поезії Т.Г. Шевченка «Поки звучить Шевченкова мова, допоки Україна є». На сучасному етапі розвитку України саме Тарас Григорович Шевченко та його творчість є духовними наставниками, прикладом справжньої відданості і любові до рідної землі, рідного народу. І наші учні продемонстрували, що слово Шевченкове живе і не залишає байдужим молоде покоління.


Інші статті до теми:

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 506 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar