Головна » 2019 » Травень » 31 » Останній дзвоник 2019 пролунав сьогодні у Верхньовизницькій школі
21:14
Останній дзвоник 2019 пролунав сьогодні у Верхньовизницькій школі

Прощання зі школою – особливе свято для всіх учнів. Останній  дзвінок – один з найважливіших днів з шкільного життя,  особливо для учнів 11 класів. Для одних у школярів останній дзвінок – початок літніх канікул, для інших – дзвінок реально останній.

У нашій рідній Верхньовизницькій школі останній дзвінок пролунав і для 32 учнів 11-их класів. Щасливі обличчя випускників  та зацікавлені – першачків. Сумні та збентежені батьків, схвильовані педагогів – все змішались на сьогоднішній святковий лінійці.

Привітати учнів та педагогічний колектив завітали гості – о. Ярослав Долгош, о. Ілля Лях та голова села Михайло Кушнір.

Дуже приємно  відмітити, що з майже 700 грамот та подяк вручених управлінням освіти, молоді та спорту  Мукачівської райдержадміністрації – 39 наших. Це і дирекції, і педагогічному колективу, і учнівським командам та творчим колективам, окремим вчителям та учням.

За успіхи в навчанні 32 учнів отримали похвальні листи.

За сприяння в.о. голови Мукачівської РДА Токаря І.І. учасникам вокального ансамблю "Дивоцвіт" директор вручив солодкі подарунки за призове місце в районному конкурсі-огляді "Таланти твої, Україно!"

Приємна несподіванка була і для випускників-одинадцятокласників: народний депутат України Михайло Ланьо передав для них грошові презенти.

Вражень багато, емоції переповнювали всіх присутніх. Вітання, обійми, квіти, повітряні кульки, вірші, пісні, щасливі обличчя, спалахи фотокамер – все це свято Останнього дзвінка.

Щасливих канікул та щасливого майбутнього, наші любі діти!

ФОТОАЛЬБОМ►

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 1093 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar