Головна » 2014 » Травень » 8 » Ніхто не забутий, ніщо не забуто!
00:49
Ніхто не забутий, ніщо не забуто!

     Щороку, 9 травня, коли розквітає все довкола, коли щедрі сонячні промені посилають на землю своє тепло, людство святкує величне і святе свято – День Перемоги нашого народу у Великій Вітчизняній війні.

     Бойовий подвиг батьків, дідів і прадідів у Великій Вітчизняній війні ніколи не може бути забутим. Його не можуть зменшити ані десятиріччя, ані суспільні зміни.
Кожна людина зберігає в пам'яті момент свого життя, який здається їй другим народженням, переломом у всій подальшій долі. Війна живе в душах переживших її такими спогадами, що вони ніколи не зможуть забути цю війну тривалістю 1418 днів і ночей.
     Багато років пройшло з часів Великої Вітчизняної війни, виросли нові покоління з тих пір, але пам’ять про війну залишається у наших серцях, тому що неможливо забути ту біль і страждання, що випали на долю наших дідів та прадідів, бабусь та прабабусь, як неможливо оживити загиблих у боях чи померлих від голоду під час найстрашнішої війни.

     До Дня Перемоги в нашій школі, на протязі тижня, тривали виховні години, години спілкування, на яких класні керівники знайомили учнів із страшними фактами Великої Вітчизняної війни, важливими переламними подіями в історії війни, прикладами мужності й героїзму Радянських воїнів, видатними особистостями періоду 1941 – 1945 рр. Також було проведено конкурс малюнків та святкова хода до пам’яника загиблим воїнам, де учні поставили урочисту герлянду з квітів та підготовлені букети.

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 591 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0