Головна » 2018 » Травень » 13 » Незабутня подорож до столиці (ФОТО, ВІДЕО)
20:07
Незабутня подорож до столиці (ФОТО, ВІДЕО)

Школярі Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів дуже люблять подорожувати. За час навчання в школі вже побували в багатьох цікавих місцях Закарпаття та інших областей. І, звичайно ж, мріяли відвідати славетне та старе місто-герой, столицю нашої Батьківщини – Київ.

З 11 по 13 травня учні 7-8 класів з класними керівниками Марцій С.А., Тягур М.І., Чобаль О.І. та заступником з навчально-виховної роботи Хайнас О.М. здійснили  екскурсійну поїздку до столиці України.

Екскурсія в тематиці "Давній Київ і сьогодення" розпочалась із залізничного вокзалу та станції метрополітену "Вокзальна". Далі подорож проходила через Ботанічний сад імені акад. О.В. Фоміна Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Згодом, ми мали змогу побачити парадний в’їзд до столиці XI століття – Золоті ворота; пам’ятник всесвітньо-відомому правителю князю Ярославу Мудрому; Софійський собор – безцінний пам’ятник XI століття; прогулятись найвідомішими місцями столиці – Хрещатиком, Майданом Незалежності, Європейською та Михайлівською площами.

Дуже цікавим було відвідування Київського зоологічного парку, де учні мали можливість ознайомитись з величезною колекцією тварин.

Після прогулянки учні та вчителі відвідали ТЦ Globus – торговий центр на Майдані Незалежності, де відпочивали та із задоволенням ласували у МакДональдсі.

Заключною подією екскурсуючого дня було споглядання на світло-музичний фонтан, біля якого можна було насолодитись вуличним фаєр-шоу.

Завдяки поїздці до Києва ми здійснили подорож крізь час до стародавніх витоків столиці. Дізнались де в Києві була Золота вулиця; чому головну браму Міста названо «Золотими воротами»; який секрет приховує за спиною Ярослав Мудрий; де в Києві повинен був бути «історичний шлях»; куди показує булава гетьмана Б. Хмельницького і ще дуже багато цікавого. В столиці багато визначних місць, які варто побачити, але звичайно ж все за один день обійти неможливо. 

Додому усі поверталися в піднесеному настрої, сповнені нових вражень, радісні та щасливі, з надією повернутись у Київ знову.

ФОТОАЛЬБОМ►

Категорія: Мандри | Переглядів: 944 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar