Головна » 2018 » Червень » 11 » Наші "Веселі львівські походеньки" на канікулах
19:08
Наші "Веселі львівські походеньки" на канікулах

Львів. Про це величне, старе та українське місто сказано дуже і дуже багато. За мого (Меденці Я.І.) невеликого стажу роботи в школі, «вилазки» до Львову проводились вже неодноразово. І кожного разу це були нові враження, багато емоцій та неможливість все охопити.

І от повні рішучості показати нашим учням, 6-их класів, щось нове і захопливе, завдячуючи організатору «львіських походеньок» Гузинець М.І., разом з вчителями Хайнас Г.М., Сарканич В.В., 7 червня 2018 р. ми вирушили в дорогу.

Так було завгодно Комусь, що погода нам лише посміхалася, а дощик зустрів нас по поверненню вже в потязі. А тому наші «походеньки» пройшли без парасольок.

Екскурсія тривала два дні і завдяки двом місцевим екскурсоводам була пізнавальною та емоційною. А відвідали ми ось такі місця – парк Високий замок, Ратуша, ансамбль площі Ринок, колишній домініканський костел, церква св. Василія, церква св. Андрія, Вірме́нський кафедра́льний собо́р, площа А.Міцкевича, Успенська церква, проспект Свободи, пам'ятник Данилу Галицькому, проспект Шевченка, Оперний театр. Звичайно ж, не оминули і містичні підземелля – Гарнізонного храму св. апп. Петра і Павла, Домініканського монастиря та аптеки-музею. Ну і найсмачніше, майстерня шоколаду та копальня кави.

Було бажання подивитись ще багато, навіть діти вимагали «хочем ще!», але на жаль, часу замало.

Сподіваємось, на подальші зустрічі з Тобою, Старий Львове

Яніна Меденці,
заступник директора
по виховній роботі

 

 

Категорія: Мандри | Переглядів: 688 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar