Головна » 2019 » Червень » 30 » На крилах прощального вальсу (ФОТО)
10:00
На крилах прощального вальсу (ФОТО)

Сьогодні музика лунає гучно в школі
І тоне в квітах урочистий зал
В очах у кожного і радість, і надія
В нас випускний шкільний останній бал.

Цього суботнього вечора у затишних стінах Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ст. зібралося дуже багато людей: учнів школи, вчителів, батьків, а також чимало гостей.

29 червня 2019 року для цьогорічних випускників стає часом з якого розпочався відлік їх дорослого життя. До цього, на протязі 11 років, було все зрозуміле і звичайне: і школа, що стала майже рідною домівкою, і друзі-однокласники, і вчителі-порадники, а попереду – незвідані далі дорослого життя.

І ось, феєрично з'являються випускники 2019 року. Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і, водночас, підкреслено вже дорослі. Радість, гордість і одночасно сум на очах батьків випускників – від того, що їх діти вже виросли, що їм належить йти у світ широкий від батьківських порогів.

А святковий вечір продовжується... Випускникам дирекцією школи вручаються свідоцтва про повну загальну середню освіту, лунають щирі, теплі слова вдячності та побажань випускників, класних керівників – Богдан Марини, Сарканич Анжеліки та батьків – Тороні Вікторії, Данчо Мар'яни, Меденці Яніни, Сакаль Мар'яни.

Шкільне свято випуску учнів зі школи було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та позитивних емоцій.

В добру путь, дорогі випускники! Хай береже вас Бог!

Хай на вашову життєвому рушнику пломеніють тільки квіти добра, любові, злагоди і щастя.

ФОТОАЛЬБОМ►

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 683 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 4.7/6
Всього коментарів: 0
avatar