Головна » 2015 » Березень » 19 » Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру 2015"
21:48
Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру 2015"

     Кенгуру — це Міжнародний математичний конкурс, який народився в Австралії і вже 18 років проводиться у країнах Європи. У 1997 році до участі в цьому конкурсі приєдналася Україна. 
     Нікого сьогодні не здивуєш тим, що діти полюбляють змагатися. Зазвичай, під час змагань є переможці і є переможені. Математичний конкурс «Кенгуру» є одним з тих змагань, в якому немає переможених. Адже участь у ньому вже є перемогою над собою, над байдужістю, перемога зацікавленості над її відсутністю. Це перемога бажань більше знати, вміти. 
     Сьогодні юні математики нашої школи взяли участь у Міжнародному математичному конкурсі "Кенгуру". Вже декілька років поспіль школярі 2-11 класів вирішують складні та цікаві задачі і завдання, малюють стінгазети та шукають цікаві факти в мережі Інтернет. 
     Конкурс до вподоби як дітям, так і вчителям, незважаючи на те, що його організація вимагає значних зусиль і часових затрат. Поважають вчителі конкурс і за те, що засвічує він в очах учнів радість і натхнення, бажання стати кращим, дає їм можливість виявити свої здібності. 
     Із нетерпінням чекаємо та надіємось на відмінні результати наших конкурсантів.

Тож щиро бажаємо успіху вам, юні математики! 

Категорія: Конкурс / Змагання | Переглядів: 868 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0