Головна » 2014 » Квітень » 11 » Ми - за чисте довкілля!
21:54
Ми - за чисте довкілля!

     Природа – наша мати. Вона дає людині все необхідне для життя, хоч ми не завжди можемо оцінити її дарунки. Що може бути кращим за тепле сонце, величні гори, грайливе море, квітучі дерева навесні? Світ природи багатий і різноманітний. Чого варті сотні тисяч видів тварин, більшість з яких ми ніколи не бачили у житті?! А найголовніше те, що людина не просто користується тим, що природа дає їй, а cама є невід’ємною її частиною.

     Сьогодні працівники освіти, культури, медицини Верхньовизницької сільської ради взяли участь у суботнику. Озброївшись робочим інвентарем, відправилися наводити лад на території Верхньої Визниці.

     Під час прибирання всі старалися від душі, бо розуміли, що чистота і порядок навколо – це візитна картка нашого села.
     Суботник зайняв зовсім трохи часу, і після нього всі ми з гарним настроєм і почуттям виконаного обов’язку відправилися по своїм справам.

     Незважаючи на холодну погоду процес прибирання виявився, як на диво, доволі веселим та цікавим проводженням вільного часу. Закликаємо і Вас завтра долучитись до акції "За чисте довкілля" і в день Всеукраїнського суботника зробити корисну справу - прибрати місце, де Ви живете! Адже, коли Україна стане чистішою, то і жити в ній буде приємніше!

 

Категорія: Діяльність / Події | Переглядів: 510 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0