Головна » 2016 » Вересень » 9 » Малі олімпійські ігри – 2016 в Верхньовизницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів
20:29
Малі олімпійські ігри – 2016 в Верхньовизницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Спорт – це життя! Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. Наша школа приділяє багато уваги формуванню здорового способу життя серед учнів.

Тому вже традиційно на початку вересня, під девізом «Життя – це рух, рух-це спорт!» у школі проведено Малі олімпійські ігри – 2016, присвячені Дню фізичної культури і спорту.

Під час проведення тижня робота вчителів фізичної культури і класних керівників була спрямована на виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя, поглиблення базових знань з питань культури здорового способу життя і спорту, залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; виховання сміливості, наполегливості, витримки, виявлення кращих спортсменів школи.

Класними керівниками проведені бесіди про олімпійські види спорту та історію виникнення олімпійських ігор.

В шкільній бібліотеці було організовано виставку літератури. Кожен учень мав можливість переглянути літературу про видатних спортсменів.

Вчитель фізкультури І.І.Йобак організував та провів на високому рівні ряд заходів:

  • турнір по футболу між учнями 5 та 7-их класів;
  • першість школи по настільному тенісу, баскетболу;
  • «Веселі старти» (легкоатлетичні естафети,стрибки у довжину з місця,човниковий біг 4на 9);
  • перетягування канату.

Всі учні активно, весело, емоційно брали участь у заходах. Кожен учень приклав багато зусиль, щоб перемогти у спортивних змагань.   Але не стільки важливо, хто перемагав, а важливо те, що всі отримали великий позитивний заряд, задоволення, добрий настрій і є надія, що наші діти виростуть здоровими.

Побажаємо їм успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується Днем фізкультури та спорту, попереду у кожного ще маса спортивних досягнень.

Категорія: Конкурс / Змагання | Переглядів: 494 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar