Головна » 2017 » Березень » 7 » Конкурс "Господарочка"
23:21
Конкурс "Господарочка"

Напередодні чудового свята – Міжнародного жіночого дня вчителями Марцій С.А. та Чобаль О.І. було підготовано та проведено конкурс «Господарочка», у якому взяли участь учениці 6-их класів.

Жінка – це перш за все господиня, берегиня домашнього вогнища. Тому у цьому конкурсі усі дівчата мали можливість показати свої здібності, як майбутніх господинь. Доброю господинею бути не просто, але дуже цікаво.

Учасниці продемонстрували свої таланти в різноманітних конкурсах: "Кулінарія", "Рослинництво", "Рукоділля" також пришивання гудзиків та створення зачіски.

Поки дівчата змагалися серед вболівальників також проводилися конкурси.

Після кожного конкурсу журі (Меденці Я.І., Сарканич А.В. та Хома О.Ю.) оцінювало виступи юних талантів, а в кінці оголосило про результати.

За участь у конкурсі усі учасниці були нагороджені подарунками.

Виховний захід пройшов цікаво та повчально. Присутні побачили і переконалися, що смачно приготовлена їжа дає насолоду тільки тоді, коли стіл гарно накритий невтомними руками господині, коли вдома панує добро, затишок, гармонія теплих стосунків.

З упевненістю можна сказати, що з кожної дівчинки-учасниці конкурсу «Господарочка» вийдуть в майбутньому чудові господині.
 

Категорія: Конкурс / Змагання | Переглядів: 707 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar