Головна » 2018 » Квітень » 3 » Класні батьківські збори в 7-х класах (ФОТО, ВІДЕО)
21:51
Класні батьківські збори в 7-х класах (ФОТО, ВІДЕО)

Народились ми і живемо на такій чудовій, багатій мальовничій землі – в нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки – тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини.

Із знання свого родоводу починається кожна людина. Корені кожного з нас починаються з батьківської оселі, взявши у спадок усе найкраще – мамину пісню, чистоту мови, любов до отчого краю, святе ставлення до хліба, родовідних традицій і обрядів.

30 березня в приміщеннях 7-х класів, за організації класних керівників Марцій С.А. та Чобаль О.І., були проведені класні батьківські збори на теми "Все починається з мами" та "Сім'я – головна ланка у вихованні дитини".

Головною берегинею родини для нас є мама. І із словами вдячності до своїх найрідніших матусь виступили з концертом 7-А клас. Шанування матері – один з найсвятіших обов’язків людини і неоплатних боргів дітей. Вона нас зростила, виховала, навчила добра, леліяла, любила. Учні дякували матусям за терпіння і любов, за вірність, за довіру і за їх безмежну ласку.

Батьківські збори в 7-Б класі розпочались також з виступів учнів. Рідні мали можливість побачити цікаві, жартівливі та водночас повчальні інсценізації та вірші, що переплітались з ніжною мелодією українських пісень, які з учнями підготував вчитель музичного мистецтва – Євтушенко М.Ф.

Після виступів семикласників класні керівники продовжили бесіду з батьками щодо виховання дітей вдома.

ФОТОАЛЬБОМ►

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 716 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar