Головна » 2017 » Жовтень » 22 » Батьківські збори 7-Б та 8-Б класів
21:10
Батьківські збори 7-Б та 8-Б класів

Увага! Увага!
Сенсація року!
Зібрались сьогодні найкращі зірки!
Але не Кіркорови, не Ані Лорак,
А наші, визницькі зірки й зірочки!

У неділю, 22 жовтня, згідно плану класних керівників 7-Б та 8-Б класів відбулись класні батьківські збори “Від обдарованості до   успішної особистості”.

Дуже приємно було бачити таку кількість батьків та родичів наших вихованців. Багато школярів стали безпосередніми учасниками заходу "Юні таланти", де мали можливість показати свої музичні та акторські здібності. Вони дуже старались якнайкраще розповісти вірша, заспівати пісню, зіграти роль в інсцінізаціях та затанцювати.

В кінці свята заступник директора з навчально-виховної роботи – Хайнас О.М. подякувала учням за цікаві та веселі виступи, а батькам за хорошу явку, підтримку та за співпрацю зі школою. На завершення побажала: "Я бажаю щасливої долі нашим школярам і впевнено можу сказати, що всі вони стануть хорошими людьми. І наше сьогоднішнє свято підтверджує це!".

Після концертної програми відбулись класні збори у кожному класі, де батьки з класними керівниками мали змогу обговорити різні питання з навчально-виховного процесу.

Дякуємо нашим творчим дітям, які встигають скрізь, а головне – уміють дарувати сміх і радість людям. А також всім присутнім батькам та рідним, які з'явилися на збори, вчителю музичного мистецтва – Євтушенко М.Ф., який допоміг з музичним супроводом свята, класним керівникам – Лубочко О.І. та Чобаль О.І., які були організаторами даного дійства.

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 666 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar