Головна » 2017 » Квітень » 25 » Я - шкільний лідер, за мною майбутнє! (ВІДЕО)
20:34
Я - шкільний лідер, за мною майбутнє! (ВІДЕО)

Сьогодні, 25 квітня, на базі Великолучківської ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено засідання школи "Становлення" (для педагогів-організаторів зі стажем роботи до 3-х років) на тему "Роль педагога-організатора в національно-патріотичному вихованні".

На засіданні було показано виставку та майстер-клас роботи з лідерами учнівського самоврядування Мукачівської районної ради "Лідер".

Мирослава Репинець, учень 11 класу, лідер учнівського самоврядування Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів входить до складу районної ради лідерів і відповідає за культурно-масову роботу.

Нагадаємо, що 30 березня цього року команда із семи учасників-лідерів Мукачівського району (Мирослава Репинець (Верхньовизницька ЗОШ І-ІІІ ст.), Ангеліна Сабов (Верхньокоропецька ЗОШ І-ІІІ ст.), Каріна Шпонтак (Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ст.), Степан Сливка (Новодавидківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Наталія Меденці (Кольчинська ЗОШ І-ІІІ ст.), Вікторія Кека (Бобовищенська ЗОШ І-ІІІ ст.), Іван Поляк (Горондівська ЗОШ І-ІІІ ст.)) взяла участь у обласному конкурсі на кращу команду лідерів учнівського самоврядування, що проходив у м.Ужгород. Зауважимо, що команда гдно представила роботу районної ради "Лідер".

 

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 1033 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar