Головна » 2018 » Квітень » 24 » Гра-подорож "Люби, знай і оберігай свій рідний край" (ФОТО)
19:19
Гра-подорож "Люби, знай і оберігай свій рідний край" (ФОТО)

Сьогодні життя вимагає від кожного з нас особливо відповідального і гуманного ставлення до природи, до всього, що вона так щедро дарує людині.
Турботу про довкілля маємо піднести, без перебільшення, до найвищих моральних принципів суспільства. Всім без винятку громадянам України не повинно бути байдуже, якими стануть рідна земля і рідна природа завтра і через десятиліття, якими залишимо їх у спадок своїм дітям та внукам.

З нагоди відзначення Дня Землі та з метою сформувати у дітей основи екологічної культури, виховати правильне ставлення до навколишньої природи, до себе і до людей, класними керівниками 7-А класу (Марцій С.А.), 7-Б класу (Чобаль О.І.) та вчителем географії Гузинець С.В. для семикласників було організовано гру-подорож "Люби, знай і оберігай свій рідний край" на мальовничій околиці села.

Сьогоднішня мандрівка - особлива, під час якої школярі мали змогу ознайомитись з деякими періодами історії рідного села та більше усвідомити красу навколишньої природи. Під час відпочинку на природі було проведено гру-квест "Орієнтування на місцевості" в якій учні вчились витривалості, вмінню працювати в команді та вікторину з географії.
За успішне виконання завдань на кожній станції учасники отримували бали, а в кінці гри за активність та витримку всі учасники отримали маленькі солодкі призи.
Майже дві години веселощів, азарту, гарного спортивного настрою, духу співпереживання, лідерства, перемоги – ось результат гри-подорожі "Люби, знай і оберігай свій рідний край".

ФОТОАЛЬБОМ►

Категорія: Мандри | Переглядів: 756 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar