Головна » 2018 » Жовтень » 29 » Екскурсія семикласників до обласного центру Закарпаття (ФОТО)
21:07
Екскурсія семикласників до обласного центру Закарпаття (ФОТО)

Канікули – це завжди добре. Особливо радує тиждень відпочинку від шкільних занять в кінці жовтня, коли холоднішає і псується погода.

Осінь вже втрачає свої яскраві різнокольорові фарби і стає сіро-коричневою, дощовою і непривітною. Саме таким видався ранок 29 жовтня. Сьогодні о 9 годині до Верхньовизницької школи прибув гарний автобус. Учні 7-х класів разом з класними керівниками Хайнас Г.М., Гузинець М.І. та вчителями Махлинець М.В., Кость Н.В. вирушили до обласного центру Закарпаття на екскурсію.

Тільки-но автобус виїхав на трасу Київ-Чоп, із-за хмар виглянуло осіннє привітне сонечко, яке пестило своїм ласкавим промінням учнів упродовж усього дня. Екскурсія видалася насиченою та цікавою.

Переважна більшість учнів вперше побували в Ужгороді. Із захопленням розглядали будівлі ЖД вокзалу, автовокзалу, готелів "Україна", "Закарпаття", обласної бібліотеки, 16-типоверхового будинку. Екскурсанти милувалися красою річки УЖ, качками, що плавали на ній. Далі зупинилися біля Закарпатського Драматичного лялькового театру, обласної філармонії. Діти відвідали греко-католицький Катедральний Собор, побачили будівлю резиденції єпископів, побували у сквері Марії-Терезії. Далі вузькою вулицею попрямували до одної з найважливіших архітектурних пам’яток Ужгорода – старовинного замку. Не менш цікавими, захоплюючими видалися відвідини музею «Старе село».

Змучені та голодні скуштували смачної ужгородської піци, відвідали майстерню карамелі, де придбали гостинці для рідних. А ще поблукали площею Корятовича, звідки автобусом відправились до словацького кордону.

Ось уже і сонечко опускається за обрій. Пора повертатися. Дорогою додому учні в автобусі співали веселі пісні.

Екскурсія вдалася!!! Всі задоволені!!!!

ДЖЕРЕЛО

ФОТОАЛЬБОМ►

Категорія: Мандри | Переглядів: 786 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar