Головна » 2013 » Травень » 24 » Дорогі учні, шановні педагоги, батьки!
16:03
Дорогі учні, шановні педагоги, батьки!

Тріпочуть листочки тополі
Берізка ніжно шелестить.
Сьогодні свято в нашій школі –
Дзвінок останній продзвенить
!

 

 

 

 

 

 

 

Щиро вітаю Вас зі Святом Останнього дзвоника
та успішним завершенням навчального року!


   У цей святковий день звертаюся до всіх школярів зі словами вітання та побажаннями добра, щастя і здоров'я. Останній шкільний дзвоник сповіщає вам про омріяний прихід літніх канікул. Я вірю в те, що ви проведете їх весело і цікаво, наберетеся сил, зустрінете нових друзів.

   Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні випускників, для яких рік був надзвичайно важливим, вирішальним і відповідальним. Бажаю кожному з Вас, шановні одинадцятикласники, успішно пройти випробування, здобути омріяну професію, реалізувати всі свої життєві плани і задуми. Досягаючи значних результатів в особистому і професійному житті, не забувайте своїх батьків, шкільних друзів, отчий дім, ваших наставників-учителів, рідний край, впевнено та гордо представляйте Верхню Визницю і Україну у європейській і світовій спільноті добрими справами і вагомими здобутками.

   По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів та бабусь! Цінуйте і шануйте їхню любов, підтримку, турботу і піклування. Пам’ятайте, що вони є вашою надійною опорою в житті.

   У День Останнього дзвоника щиро вітаю та висловлюю особливу подяку вчителям нашої школи. Ваша професійна майстерність є запорукою розвитку регіону. Переконана, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на розвиток шкільної освіти, виховання у юних серцях почуття добра, людяності, любові до рідного краю, сім’ї і школи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Вітання | Переглядів: 556 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar