Головна » 2014 » Травень » 31 » Дорогі наші, випускники!!!
18:34
Дорогі наші, випускники!!!

Нехай вам небо безхмарне сміється,
Нехай вам усе у житті удається,
Бажаємо щастя на кожній стежині,
Вірних друзів завжди на путі.
І нехай усе, що потрібно людині
Супутником буде у вашім житті.

     В черговий раз ми проводжаємо у «велике життя» наших випускників. Це наш 59 випуск за рахунком, а всього за часи роботи нашої школи її стіни покинуло приблизно 2500 учнів. Кожен з них знайшов своє місце в житті. Серед наших випускників є і вчителі, і лікарі, і будівельники, і музиканти, і військові, і робітники. Нашим учителям не соромно за свою працю.

     Сьогодні, випускники, завершився дуже значимий етап вашого життя. Шкільний випускний символізує прощання з дитинством, проводжає вас в довгу і цікаву дорогу. Позаду залишається звичне, безтурботне життя, рідна школа, попереду – незвіданий та цікавий шлях, наповнений радощами і турботами. Зараз ви володієте надзвичайно могутньою силою, з якою здатні досягти будь-яких вершин: отримати гарну освіту, мати цікаву роботу, створити щасливу і міцну сім'ю. Згадайте сьогодні словом вдячності своїх вчителів, батьків, які віддали вам частинку свого серця, своєї душі, щоб вивести вас на широкий життєвий шлях.

     Хочу побажати, аби кожен з вас знайшов себе у хорошій і потрібній справі, щоб можна було безбоязно дивитися у майбутнє. Сміливо робіть свій вибір. Вчіться, працюйте, насолоджуйтеся молодістю.

Нехай щастить в усіх ваших починаннях.
Хай щедрою на добро та радість буде ваша доля!

Категорія: Вітання | Переглядів: 815 | Додав: Olya | Рейтинг: 3.6/5
Всього коментарів: 0
avatar