Головна » 2014 » Вересень » 1 » День знань!
11:54
День знань!

Здрастуй, школо! Здрастуй, школо!
Сяють усмішки навколо,
Першовересень строкатий
Всіх дітей вітає з святом.
День і справді незвичайний –
Розпочався рік навчальний!

Традиційно 1 вересня в Україні відзначають День знань. Не оминуло святкування і Верхньовизницьку ЗОШ І-ІІІ ступенів. У теплий осінній ранок на шкільному подвір'ї, прикрашеному квітами та кольоровими кульками, відбулась урочиста лінійка, присвячена Першому дзвонику. Незважаючи на перший день осені, погода також наче вітала учнів школи теплим сонячним промінням, що падало на усміхнені обличчя усіх присутніх.

Але по-особливому цей день запам’ятається для першокласників та випускників. Адже юні першачки вперше завітали на шкільне подвір'я, а випускники на лінійці 1 вересня стоять востаннє. Зі словами вітань до першокласників та одинадцятикласників звернувся директор школи Гутник Ю.Ю., який побажав всім здоров'я, успіхів і натхнення у новому навчальному році. Також з вітальною промовою до учнів виступив голова села Кушнір М.А., який побажав: бажаю міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

Після закінчення урочистої лінійки всі учні зі своїми класними керівниками відправились у класи на перший урок "Україна - єдина країна".

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 642 | Додав: Olya | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0