Головна » 2016 » Жовтень » 29 » День визволення
18:58
День визволення

72 рік відділяє нас від буремних воєнних років. Для історії це не багато, а для людини - це майже все життя. Кожного року в честь пам’яті і слави, увіковічнених мужністю і героїзмом наших воїнів-визволителів відзначається це свято.
День визволення, як і День Перемоги загалом, це свято зі сльозами на очах. Це свято, коли згадують усіх причетних до тієї великої події, а більшість із них, на жаль, вже немає серед живих. До цієї знаменної дати долучилися і учні Верхньовизницької школи І-ІІІ ступенів.
Біля пам’ятника воїнам-визволителям відбулося покладання вінків та квітів, запалено лампадки пам’яті.
Класними керівниками поведено уроки пам’яті, лекції, бесіди, конференції з історії Великої Вітчизняної Війни. В бібліотеці школи організовано виставку та книжкову полицю під назвою "Від покоління до покоління", "Ветеран живе поруч".
Членами культмасової секції учнівського самоврядування виготовлено стінгазету "Україна в полум’ї війни".
А для учнів старшокласників було організовано перегляд відеофільму "Тих днів не стерти з пам’яті ніколи".
Ми ніколи не забудемо, що наше мирне життя здобуте величезними зусиллями наших батьків і дідів, ціною всенародного подвигу старшого покоління. Тому особливі слова вдячності звертаємо до ветеранів, яким нинішнє й майбутнє покоління зобов’язані життям, а наша Україна - своїм існуванням.

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 593 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0