Головна » 2017 » Жовтень » 17 » День цивільного захисту (ФОТО)
21:00
День цивільного захисту (ФОТО)

Відповідно з наказом управління освіти, молоді та спорту Мукачівської райдержадміністрації 17 жовтня 2017 року в Верхньовизницькій школі проведено День цивільного захисту під керівництвом начальника ЦЗ школи – директора школи В.І. Фаринича.

Перед першим уроком проведено інструктивний збір представників 1-11 класів, поставлено завдання щодо дій, передбачених планом Дня ЦЗ. Класними керівниками 1-11 класів проведено уроки за тематикою ЦЗ.

Учні школи у цей день було переглянули науково-популярні, хронікально-документальні фільми та мультфільми з питань цивільного захисту.

О 11.45 за сигналом ЦЗ «Увага всім!» проведено учбову евакуацію особового складу школи, організовано, спокійно, але динамічно і швидко було проведено учбову евакуацію усіх учасників навчально-виховного процесу, учасники тренування дотримувалися правил безпечної поведінки.

На центральному майданчику школи директором школи Фаринич В.І. та вчителем Захисту Вітчизни Євтушенко М.Ф. для учнівського, педагогічного та технічного колективів школи проведено екскурс в історію Дня цивільного захисту та детальний інструктаж з техніки поведінки під час евакуації НС.

Проведене тренування показало, що члени шкільного колективу обізнані з правилами дій в надзвичайних ситуаціях і можуть організовано евакуюватись у безпечне місце. Учасники тренування дотримувались правил техніки безпеки. Було задіяно під час евакуації 330 учнів та 38 вчителів та персоналу школи.

Категорія: Свято / Відзначення | Переглядів: 906 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar