Головна » 2018 » Травень » 7 » День Цивільного захисту
21:42
День Цивільного захисту

Життя переконує, що чим раніше людина вивчить основні принципи самозахисту та усвідомить свою відповідальність під час надзвичайних ситуацій, тим ефективнішими будуть результати.

З метою перевірки практичної здатності учнів та працівників школи грамотно й чітко діяти з метою захисту свого здоров’я та життя в надзвичайних ситуаціях в Верхньовизницькій школі 7 квітня 2018 р. відбувся День Цивільного захисту. У нашому закладі ДЦЗ, без сумніву, став уже звичним явищем.

Під час виховних годин класними керівниками 1-11-их класів були проведені цікаві бесіди з учнями, вікторини, конкурси. Наприкінці п’ятого уроку було проведено навчальну евакуацію учнів і працівників школи. Практичні заняття з евакуації завершилися шкільною лінійкою на подвір’ї школи, де до учнів звернувся директор школи В.І. Фаринич та вчитель Захисту Вітчизни М.Ф. Євтушенко, які підвели підсумки проведених заходів та закликали учнів до поглиблення знань з ЦЗ та здобуття ними практичних навичок захисту в надзвичайних ситуаціях, щоб уникнути тяжких наслідків і в будь-який час бути готовими до різних подій у бурхливому морі сучасного техногенного світу.

Категорія: Діяльність / Події | Переглядів: 542 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar