Головна » 2016 » Листопад » 13 » Батьківські збори 5-х та 9-х класів
21:04
Батьківські збори 5-х та 9-х класів

12 листопада відбулися батьківські збори учнів 5 (класні керівники: Хайнас Г.М. та Гузинець М.І.) та 9 (класні керівники: Богдан М.В. та Сарканич А.В.) класів Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів. До участі у батьківських зборах було залучено психолога школи Богдан М.В.

Теми батьківських зборів "Адаптація учнів 5 класів" у п’ятих класах та "Геть насильству над дітьми" у дев’ятих класах.

На зборах розглядалися актуальні питання пов’язані з адаптацією та зміною середовища дітей, підведено підсумки за два місяці навчання, велися пошуки вирішення нагальних проблем з невідвідуванням уроків, подоланням негативних проявів у дитячій поведінці.

Психолог школи надала психологічну та правову допомогу батькаму у пошуку шляхів вирішення проблем, пов’язаних із навчанням та вихованням дітей, з метою попередження вчинення їхніми дітьми правопорушень, втягнення їх у злочинну діяльність.

Адже всі ми, як вчителі так і батьки, працюємо на благо та в ім’я дітей, з метою недопущення порушення їх прав та свобод. Батьки знайшли однодумців та отримали психологічну підтримку, впевненість, що вони діють правильно, а якщо ні, то їм допоможуть повернути порозуміння та повернути вплив на дітей. Головне, не запізнитися, весь час цікавитися життям, проблемами своїх дітей, частіше питати їх про успіхи, невдачі, проблеми. Просто звертати на них свою увагу, любити та поважати їх гідність, цінувати неповторність та особистість кожної дитини зокрема.

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 816 | Додав: Olya | Рейтинг: 3.8/4
Всього коментарів: 0